Social media

Equipe Zorgbedrijven – 3D-Animaties & Distributie

Klant

Equipe Zorgbedrijven

Waarvoor we zijn gevraagd

Hoe maken we onze cosmetische ingrepen die we verrichten inzichtelijk, zonder (potentiële) consumenten af te schrikken?

Daar zit je dan…Lichtelijk gespannen – en wellicht wat misselijk – te wachten tot je je naam hoort vallen. Je weet niet wat je te wachten staat, want Youtubefilmpjes van vergelijkbare ingrepen durfde je niet te bekijken. Getsiederrie! Je vragen blijven onbeantwoord: Wat is het resultaat van de ingreep, hoe verloopt de operatie eigenlijk en wat gebeurt er allemaal onder mijn huid?

 

Ondanks dat je al veel informatie hierover hebt gehad en gelezen, heb je er nog geen goed beeld bij. Dus tja, wacht je maar af en laat je het op je af komen. Wat kan je anders doen?

 

Echter een zorgeloze cliënt is een ontspannen cliënt tijdens de ingreep. Vandaar dat Equipe Zorgbedrijven de wens had om de cosmetische ingrepen voor haar cliënten inzichtelijk en transparant te maken. 3D-animaties visualiseren op een heldere manier wat de consument van de behandeling mag verwachten. Zonder de consument af te schrikken met de bloederige beelden van een operatie.

 

Om potentiële cliënten in alle klinieken van Equipe Zorgbedrijven te informeren over de ingrepen zijn in wachtkamers tv-schermen opgehangen waarop de 3D-animaties worden getoond. Ook via de website van de organisatie en het eigen Youtube-kanaal worden de 3D-animaties gepubliceerd. Deze animaties zijn de best bekeken programma’s op het kanaal. Zo snijdt het mes aan twee kanten.