Social media

Een oude haard is ‘goud’ waard

14 jul Een oude haard is ‘goud’ waard

Het pittoreske Beers is een klein dorp waar ‘ons kent ons’ nog heel gewoon is en mensen elkaar begroeten. Ook als je geen dorpsinwoner bent: Gemoedelijk word je verwelkomt in Beers. Die gemoedelijkheid ervaar je niet alleen door de dorpse gastvrijheid. Ook de karakteristieke bouw van monumentale panden geeft een bezoekje aan Beers een welkomstgevoel.

En in één van die gebouwen huist IMAGE-IN al 20 jaar: Het voormalige gemeentehuis van Beers. En dit jaar bestaat het gebouw 100 jaar!

Het gemeentehuis werd gebouwd in 1915 in late neorenaissance stijl. Omstreeks 1935 en opnieuw in 1956 is het pand aan de achterzijde uitgebreid met onder meer een raadszaal en een loketbalie. Het pand is rijk aan karakteristieke bouwdetails. Zo zijn er in de bakstenen smeedijzeren sierankers verwerkt en is er sierbeslag gebruikt. Het gebouw is voorzien van marmeren gevelstenen en ramen zijn voorzien van paneelluiken. De glas-in-lood ramen en –deuren geven het pand een authentiek karakter. Het zijn er teveel om op te noemen.

Het authentieke karakter van het pand heeft een positieve werking op bezoekers. ‘Wat zitten jullie toch in een prachtige pand’, is een veel gehoorde uitspraak. Niet alleen onze bezoekers beleven het oude gemeentehuis als sferisch. Het gebouw doet ook zeker wat met ons……De karakteristieke uitstraling in combinatie met de ligging in het rustige Beers geeft ons een overvloed aan inspiratie om de meest creatieve communicatievormen te bedenken en produceren!

Kunnen we jou helpen met een communicatievraag? Voel je welkom in het oude gemeentehuis van Beers: De koffie staat klaar bij IMAGE-IN!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.